pilovy-pas-na-kov.png

Pânze bandă pentru metal 2910/27x0,9/8/12

Corpul pânzei bandă este realizat din oţel pentru arcuri, cu o duritate de 47 HRc, care rezistă la sute de mii de îndoiri. Dinţii sunt din oţel cu viteză mare de tăiere HSS, cu o duritate de 69 HRc şi o rezistenţă de neegalat la supraîncălzire. Geometrie inovatoare, tratament antideteriorare şi sudură perfect dreaptă de la cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw
Introduceţi lungimea indicată de producătorul fierăstrăului dumneavoastră.
Mai întâi introduceţi lungimea.
2444
Pânza bandă SBX este o pânză specială, concepută pentru tăierea profilelor cave şi deschise
Pas [TPI] 8/12
  • Pasul dinţilor 2,1-3,2 mm
  • Secţiuni pline (max. 20 mm)
  • Profile (perete 2-3 mm)
153,10 Lei/buc. cu TVA
Adauga in cos
Destinat debitării profilelor
În stoc
SBX GP
Descriere
Comentarii

Despre seria SBX GP

SBX GP este o noutate în portofoliul Simonds. Geometria nouă unică şi dantura robustă fac din această pânză bandă un ajutător de neîntrecut la tăierea profilelor de construcţie şi cave. Ceaprazul lat asigură o pătrundere şi trecere mai bună prin material şi împiedică strângerea profilelor deschise

SBX GP este o pânză bandă (pânză banzic) special concepută pentru tăierea profilelor cave şi deschise. Pentru utilizare profesională în întreprinderi de maşini-unelte, ateliere de lăcătuşerie şi magazine de materiale metalurgice. Potrivită pentru tăierea ţevilor rotunde şi pătrate, profilelor de construcţie, traverselor de tipul H şi I, atât separat, cât şi legate. Geometrie robustă nouă şi un proces de producţie bine stabilit.

Proprietăţi şi avantaje

  • structura bimetalică oferă o durată de viaţă mai lungă şi costuri reduse cu tăierea
  • tăişul din oţel rapid HSS M42 are o rezistenţă mai mare la uzură
  • structura robustă a dinţilor rezistă la şocuri, vibraţii şi utilizarea neprietenoasă
  • ceaprazul lat asigură o pătrundere şi trecere mai bună prin material şi împiedică strângerea profilelor deschise

Pânze bandă pentru metal

Despre producătorul de pânze bandă pentru debitarea metalului, Simonds International.

Simonds pânză bandă pentru metal
Simonds pânză bandă pentru metal

Producătorul american de pânze bandă, Simonds International, pune accent pe inovaţie – prin urmare, puteţi conta pe faptul că de la noi veţi primi cele mai moderne unelte de aşchiere.

Pânzele noastre au pas variabil al dinţilor pentru eliminarea vibraţiilor, dinţi ceaprăzuiţi (tăiş ondulat) pentru o tăietură netedă şi curată, o înălţime variabilă a dinţilor pentru o mişcare cultivată şi silenţioasă în tăietură şi un unghi de degajare variabil pentru crearea unei aşchii optime.

Pânzele bandă SIMONDS sunt realizate din oţel suedez şi japonez de cea mai înaltă calitate, sunt triplu călite, au vârfurile dinţilor tratate împotriva deteriorării, iar la final sunt sunt sudate în cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw cu maşinile de sudat germane IDEAL Werk.

Simonds International este pionier în inovaţie, fiind prima companie din lume, care a produs un fierăstrău cu dinţi ceaprăzuiţi, prima companie din lume care a dezvoltat şi lansat pe piaţă pânza bandă cu vârfuri din carburi metalice (în anul 1963), iar în anul 1967 a fost prima din lume, care a dezvoltat şi brevetat pânze bandă bimetalice. În calitate de lider mondial a stabilit direcţia dezvoltării pânzelor bandă pentru metal, de aceea, în prezent, toţi producătorii de pânze bandă şi de fierăstraie cu pânză calculează lăţimea pânzelor bandă în inci (13 mm = 1 inci, 27 mm = 1 inci, 54 mm = 2 inci etc.), tot astfel şi pasul dinţilor (TPI), care este, de asemenea, indicat în inci. M42 şi M51 reprezintă marcajul materialelor conform standardului american AISI. În prezent, după exemplul producătorului SIMONDS, îl utilizează toţi producătorii de pânze bandă din lume.

Destinat debitării profilelor
SBX GP Numărul de dinţi pe inch Preţul fără TVA per metru inclusiv sudura (cu TVA)
20 x 0,9 mm 6/9 8/11 4/6 5/8 12/16 50,29 Lei
27 x 0,9 mm 3/4 4/6 5/8 6/10 8/12 12/16 52,61 Lei
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 5/8 6/10 8/12 66,34 Lei

Aveţi întrebări privind produsul?