Cum să vă orientaţi printre ele?

Ce înseamnă datele de pe pânza bandă? Cum să vă orientaţi printre ele?

Cum să vă orientaţi printre ele?
Cum să vă orientaţi printre ele?

Ce înseamnă numerele şi informaţiile de pe pânza bandă? Ce mărime şi lăţime a dinţilor să alegeţi? Ce înseamnă Hook, Regular ş Skip?

În acest articol vă vom ajuta să înţelegeţi ce înseamnă informaţiile de pe eticheta pânzei bandă sau pânzei banzic, ce parametru trebuie să alegeţi şi care, dimpotrivă, este ferm dat. În fotografia pânzei bandă fabricate vedem următoarele informaţii:

 

  1. Lăţimea pânzei bandă: este vorba de lăţimea benzii din care este pânza fabricată şi se măsoară de la marginea posterioară până la vârfurile dinţilor. Această valoare o alegem dacă dorim să facem tăieturi drepte sau în forme. Pânza lată este potrivită pentru tăieturi drepte, pânza îngustă pentru tăierea în forme. Mai multe aici.
  2. Grosimea benzii: Este vorba de grosimea pânzei. Această valoare este întotdeauna strâns legată de lăţimea pânzei, aşa că nu o alegem.
  3. Lungimea pânzei bandă: Este vorba de lungimea pânzei sudate în milimetri. Această valoare este specificată de producătorul fierăstrăului cu pânză, este întotdeauna fermă şi, dacă comandaţi o lungime diferită, pânza nu se va potrivi în fierăstrăul dumneavoastră. Efectuăm suduri personalizate ale pânzelor, prin urmare suntem capabili să vă fabricăm o pânză bandă (pânză banzic) de orice lungime.
  4. Numărul de dinţi pe inch: Este vorba de mărimea dinţilor şi distanţa dintre vârfurile lor. În domeniul nostru este indicată ca număr de dinţi pe inch (1 inch = 2,54 cm). Cu cât numărul este mai mic, cu atât dinţii sunt mai mari. Această valoare o alegem în funcţie de ceea ce dorim să tăiem. Secţiunile mari, cum ar fi buştenii masivi, grinzile, plăcile groase, trebuie tăiate cu dinţi mari (tpi2, tpi 3 şi tpi 4). Dinţii medii (tpi 6 şi tpi 8) sunt potriviţi pentru tăierea plăcilor standard cu o grosime de 10-25mm. Dinţii mici (tpi 10 şi tpi 14) sunt potriviţi pentru tăierea plăcilor subţiri, a laminatului şi placajelor cu o grosime de până la 10mm. Mai multe despre alegerea pasului aici.
  5. Forma dinţilor: Este vorba de geometria dinţilor aleasă de producător. Este strâns legată de mărimea (pasul) dinţilor cu lăţimea dată şi de aceea nu o alegem. Mai multe despre forma dinţilor aici.

Te-a ajutat acest articol?

Evaluează și ajută-ne să ne îmbunătățim conținutul

Evaluare generală 4.7
Evaluare
article-rationg-decoration
Comentarii

Aveți o întrebare despre acest articol?