Pânze bandă

Oferim pânze bandă pentru metal, lemn, carne, plastic şi multe altele. Furnizorii noştri principali sunt mărcile SIMONDS şi Dakin Flathers.

catalog

Catalog Simonds

De ce să alegeţi pânzele bandă SIMONDS

1
1

Livrare rapidă

În anul 2008 am fost primii din Republica Cehă care au implementat livrarea unei pânze bandă în termen de o zi. Un astfel de serviciu poate fi realizat numai datorită proceselor logistice şi de producţie perfect gestionate, sistemelor informatice interne şi terminalelor de producţie.
Ce se întâmplă de fapt cu comanda dumneavoastră după ce o primim? Mai întâi o introducem în sistem, iar acesta caută numărul cutiei din care urmează să fie realizată. Simultan, la terminalul de producţie sudorului aferent îi apare numele clientului, lungimea, numărul de pânze şi numărul materialului. După sudare şi legare, sudorul aplică pe fiecare pânză o etichetă cu numele clientului, informaţiile privind pânza, numărul materialului, data sudării şi iniţialele sudorului. Fiecare comandă este de fapt o producţie personalizată. Cu toate acestea, 70 % dintre comenzi pleacă de la noi în ziua primirii lor.

Service de calitate

Serviciul de asistenţă pentru clienţi nu este doar o frază de marketing pentru noi. De clienţii noştri ne îngrijim în adevăratul sens al cuvântului. Venim, ajutăm cu alegerea pânzei bandă potrivite, instruim operatorii, verificăm starea fierăstrăului, măsurăm tensiunea curelei şi densitatea lichidului de răcire. Şi dacă întâmpinaţi probleme la tăiere? Vă stăm la dispoziţie oricând la telefon. Contactaţi-ne şi vom veni la dumneavoastră. Sfătuim, reglăm, rezolvăm. Totul gratis. Satisfacția clienţilor noştri este primordială pentru noi.

Garanţie pentru sudură

Sudăm cu cele mai moderne maşini de sudat semi-automate ale producătorului german IDEAL Werk. Avem peste 30 de ani de experienţă şi un procedeu unic de sudare. Pe sudura noastră vă puteţi baza întotdeauna, este cea mai importantă valoare adăugată a noastră şi garantăm pentru calitatea acesteia. În cazul în care pânza noastră se rupe în sudură, vă vom livra imediat una nouă.

Atenţionare: La sfârşitul duratei de viaţă a pânzei bandă când dinţii sunt deja tociţi, în material are loc o tensionare ridicată, care, după multe mii de îndoiri, devine şi el obosit. Prin urmare, durata de viaţă a pânzei ia sfârşit adesea prin rupere, uneori chiar şi în sudură. Într-un astfel de caz nu este vorba de un defect al sudurii şi înlocuirea pânzei cu una nouă nu face obiectul garanţiei.

 

La prima vizită la clienţi, auzim adesea că toate pânzele sunt identice – că îi interesează numai preţul. Din experienţa noastră îndelungată ştim însă că există diferenţe mari în ceea ce priveşte calitatea pânzelor bandă şi calitatea vânzărilor şi a service-ului post-vânzare.

Cine doreşte pânze ieftine, trebuie să ia în calcul faptul că:

  • vor fi realizate din materiale ieftine şi nu se poate conta pe calitatea lor
  • sudura va fi efectuată neglijent, probabil nu va fi dreaptă şi rezistentă
  • poate primi pânza a doua zi, dar posibil şi într-o săptămână sau mai târziu
  • vânzătorul sau comerciantul nu vor avea timp pentru ea, iar dacă vor apărea probleme, va trebui să şi le rezolve singur sau să îşi asigure service scump
  • dacă va dori să reclame pânza, va auzi întotdeauna că problemele au fost cauzate de utilizarea necorespunzătoare. În cel mai bun caz, un astfel de comerciant îi va suda din nou pânza ruptă – însă astfel se va scurta şi nu va mai tăia niciodată corect.

 

Calitatea fără compromisuri este standardul nostru, motiv pentru care pânzele bandă SIMONDS sunt cea mai bună alegere pentru debitarea profesională şi hobby.

Vă invităm să vedeţi cum arată producţia pânzelor bandă SIMONDS

Selecţia atentă a oţelului, maşini de ultimă generaţie, personal responsabil, investiţii în inovaţie, control final intransigent – acestea sunt ingredientele care dau naştere pânzelor bandă de precizie SIMONDS.