PÂNZE BANDĂ ŞI ALEGEREA LOR

Ne ocupăm cu sudarea şi comercializarea pânzelor bandă de peste 30 de ani, aşa că ştim că, în timp, fiecare client are nevoie de altceva. De aceea, am pregătit trei modalităţi în care clienţii noştri îşi pot alege pânza bandă pentru lemn, metal sau carne şi oase. Puteţi alege din catalogul clasic de produse, puteţi introduce parametrii exacţi, chiar şi alte dimensiuni decât cele „clasice“ şi, nu în ultimul rând, nou, puteţi căuta pânze bandă şi după denumirea propriului dvs. ferăstrău.

PÂNZE BANDĂ ŞI ALEGEREA LOR
PÂNZE BANDĂ ŞI ALEGEREA LOR

Producţie de unelte perfecte

Pentru ca munca dumneavoastră să fie o plăcere şi totul să funcţioneze corect, aveţi nevoie de o pânză bandă perfectă. Una care are o durată de viaţă lungă, taie bine, nu taie strâmb, nu este zgomotoasă în tăietură şi nu se rupe. Pentru a produce o astfel de unealtă, este nevoie de oţel de calitate superioară şi un proces de fabricaţie bine stabilit. De aceea, de exemplu, procesul de călire îl efectuăm de trei ori. Cunoaştem în detaliu producţia de pânze bandă şi ştim că pe parcursul acesteia se pot economisi mulţi bani. Dar asta este întotdeauna în detrimentul calităţii. De aceea, când vine vorba de producţia de pânze bandă nu facem niciun compromis.

La noi sudarea nu este un punct slab

Pentru ca pânza bandă să taie drept şi să nu oscileze în tăietură, sudura trebuie să fie perfect dreaptă şi şlefuită. Şi pentru a rezista o perioadă lungă de timp şi a nu se rupe, trebuie să fie îndesită în mod corespunzător şi recoaptă cu atenţie. Efectuarea unei suduri perfecte este o ştiinţă – iar noi cei de la SIMONDS ştim să o facem. Sudorii noştri lucrează la noi de ani de zile şi garantăm pentru munca lor. Ne pasă de calitatea fiecărei suduri.

catalog

Catalog Simonds

pictogram | Simonds
pictogram | Simonds

Durata de viaţă

Datorită investiţiilor permanente în dezvoltare, pânzele bandă SIMONDS au o productivitate mai mare şi o durată de viaţă mai lungă

transport-gratuit.svg
ico_hp_delivery_hover.svg

Transport gratuit

Pentru cumpărături de peste 300 Lei cu TVA

garantie.svg
ico_hp_warranty_hover.svg

Garanţie pentru sudură

În cazul în care pânza bandă SIMONDS se rupe în sudură, o vom înlocui imediat cu una nouă

livrare.svg
ico_hp_on_time_hover.svg

Livrare în 72 de ore

Uneori e grabă mare. Livrarea o putem realiza în intervalul de 48-72 de ore de la comandă