Condiţii Comerciale

Condiţiile Comerciale Generale ale simonds.cz

Calitatea înaltă şi tradiţia pânzelor bandă SIMONDS, împreună cu sudurile noastre perfecte, vă oferă certitudinea celei mai bune alegeri.

1. Dispoziţii introductive

1. Prezentele Condiţii Comerciale sunt valabile pentru cumpărăturile efectuate la magazinul online simonds.cz. Magazinul online este operat de firma Dudr Company s.r.o. Sediul central al firmei: Dudrsaw s.r.o., Nádražní 935, 763 62 Tlumačov, CZ, nr. de identificare: 29305489, CIF: CZ29305489. Punctul de producţie: Dudr Company s.r.o., Machovská ul. Areál Tofa 763 62 Tlumačov. Condiţiile Comerciale definesc detaliat şi exact drepturile şi obligaţiile vânzătorului şi ale cumpărătorului.

2. Când şi cum primesc produsele?

După confirmarea comenzii prin e-mail, comanda este valabilă şi înregistrată la noi. Majoritatea produselor se află în stoc, deci livrarea se efectuează periodic. Vă vom contacta. În Republica Cehă, trimiterea va ajunge în termen de 1-2 zile de la expediere la adresa indicată de dumneavoastră. În Slovacia în termen de 2–4 zile.

3. Transportul

Transportul în Republica Cehă şi în Slovacia este realizat cu curierul DPD. Bunurile sunt livrate ramburs, pe baza facturii sau pot fi ridicate personal.

4. Comanda şi încheierea contractului de vânzare-cumpărare

 1. Toate comenzile plasate prin intermediul magazinului online simonds.cz sunt ferme. Prin plasarea comenzii, cumpărătorul confirmă că a citit prezentele Condiţii Comerciale, inclusiv condiţiile de reclamaţie, şi că este de acord cu acestea.
 2. Comanda reprezintă propunerea contractului de vânzare-cumpărare. Contractul de vânzare-cumpărare ia naştere în momentul preluării bunurilor comandate de către cumpărător.
 3. Valabilitatea comenzii electronice este condiţionată de completarea tuturor datelor şi elementelor formularului.
 4. Locul de livrare a bunurilor este adresa indicată de cumpărător în formularul de înregistrare.
 5. Dreptul de proprietate asupra bunurilor va trece la cumpărător după efectuarea plăţii preţului de cumpărare a bunurilor, preluarea acestora.
 6. Prin completarea formularului de înregistrare sau a unei comenzi ferme la magazinul online simonds.cz, cumpărătorul acordă vânzătorului consimţământul pentru colectarea şi arhivarea datelor sale cu caracter personal şi a informaţiilor privind cumpărăturile sale.
 7. Preţurile pânzelor bandă menţionate includ şi sudura.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuza soluţionarea comenzii dacă detaliile comenzii sunt incomplete sau inspiră îndoieli privind intenţia reală a clientului de a comanda bunurile. În privinţa refuzului, vânzătorul va informa clientul pe adresa de e-mail a acestuia.

5. Rezilierea contractului de vânzare-cumpărare (returnarea bunurilor)

Toate bunurile oferite în magazinul online simonds.cz sunt ajustate conform dorinţelor clientului, prin urmare, conform alineatului 7 al amendamentului Codului Civil nr. 367/2000, cumpărătorul nu poate rezilia contractul de vânzare-cumpărare .

6. Soluţionarea extrajudiciară a litigiilor consumatorilor

În temeiul dispoziţiilor art. 1820 alin. 1) lit. j) din Codul Civil şi art. 14 alin. 1 şi art. 20d şi urm. din Legea nr. 634/1992, privind protecţia consumatorului, vânzătorul informează că consumatorul se poate adresa cu o propunere de soluţionare extrajudiciară a unui litigiu organului de soluţionare extrajudiciară a litigiilor consumatorilor, şi anume Autorităţii de Inspecţie Comercială din Republica Cehă, pe site-ul web www.coi.cz. Autoritatea de Inspecţie Comercială din Republica Cehă soluţionează propunerile de soluţionare extrajudiciară a litigiilor consumatorilor în modul şi în condiţiile stabilite de reglementările legale relevante. Pentru evitarea îndoielilor, niciuna dintre dispoziţiile acestor Condiţii Comerciale nu împiedică consumatorul să se adreseze unei instanţe civile.

Organul competent pentru soluţionarea extrajudiciară a litigiilor consumatorilor care decurg din contractul de vânzare-cumpărare este Autoritatea de Inspecţie Comercială din Republica Cehă, având sediul central Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, nr. de identificare: 000 20 869, pagini de internet: www.coi.cz. Platforma pentru soluţionarea online a litigiilor, http://ec.europa.eu/ consumers/odr poate fi utilizată pentru soluţionarea litigiilor dintre vânzător şi cumpărător, care decurg din contractul de vânzare-cumpărare.

7. Dispoziţii finale

 1. Prezentele Condiţii Comerciale sunt valabile în versiunea prezentată pe paginile de internet ale vânzătorului la data plasării comenzii electronice de către cumpărător.
 2. Prin trimiterea comenzii electronice, cumpărătorul acceptă fără rezerve toate dispoziţiile Condiţiilor Comerciale în versiunea valabilă la data plasării comenzii, precum şi la data expedierii comenzii, preţul valabil al bunurilor comandate, inclusiv transportul sau taxele poştale, menţionate în magazinul online simonds.cz, cu excepţia cazului în care s-a convenit în mod demonstrabil altfel. Comanda plasată obligă cumpărătorul în mod irevocabil.
 3. Cumpărătorul nu poate anula comanda. În orice caz, este necesar un acord cu vânzătorul.
 4. În temeiul art. 62 alin 1 Din Codul Comercial, părţile au convenit în mod expres că drepturile şi obligaţiile lor sunt reglementate de Codul Comercial, în special de dispoziţiile art. 409 şi urm. ale acestuia, cu excepţia cazului în care Condiţiile Comerciale prevăd în mod expres altfel.