RipperS PREMIUM

Pânză bandă pentru buşteni Ripper S PREMIUM

Ripper-37-blade
Ripper-37-blade

Pânză bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM

Pânze bandă pentru tăierea buştenilor în plăci. Realizate din oţel carbon. Acest oţel oferă o performanţă excelentă de tăiere, împreună cu o rezistenţă la oboseală de neegalat şi dinţi căliţi la o duritate de 62 HRC. Oferim două variante de pânze: Pentru debitarea lemnului moale (SOFT) sau tare (HARD). Dinţii pot fi ascuţiţi în mod repetat cu propriile polizoare sau cu polizoarele noastre.

Pânzele bandă (pânzele banzic) cu tratament "S PREMIUM" vă garantează cea mai mare productivitate pe fierăstrăul dumneavoastră cu pânză. Sudăm benzile conform cerinţelor dumneavoastră şi pe dinţi şlefuim geometria pentru tăierea lemnului tare sau moale. Suntem capabili să şlefuim geometria şi să creăm ceaprazul conform cerinţelor dumneavoastră, în funcţie de compoziţia materialului de tăiat. Pânzele bandă (pânzele banzic) RipperS PREMIUM din oţel carbon oferă performanţă excelentă de tăiere şi o durată lungă de viaţă. Prin ajustarea geometriei şi ceaprazului în atelierul DUDR va fi realizată o pânză adaptată exact nevoilor dumneavoastră. De asemenea, oferim service pentru pânzele RipperS PREMIUM - le ridicăm, le reparăm, le ascuţim şi le trimitem înapoi. Profitaţi de experienţa noastră de 30 de ani în producţia şi service-ul pânzelor bandă pentru buşteni.

Pânzele bandă (pânzele banzic) pentru buşteni Ripper sunt oferite şi în varianta BIMETAL PREMIUM - corpul pânzei este din oţel pentru arcuri, iar dinţii din oţel rapid HSS cu o duritate a dinţilor de 69 HRC.

Dimensiuni disponibile ale pânzelor pentru buşteni RIPPER S PREMIUM:

Hook pentru lemn moale şi tare, SOFT pentru lemn moale, HARD pentru lemn tare

DENUMIREA PÂNZEI BANDĂ LĂŢIMEAxGROSIMEA VARIANTE DE DINŢI DISPONIBILE

PREŢUL per metru inclusiv sudura inclusiv TVA

E-shop
Ripper 37 standard 27x0,9 TPI 2 (13mm) Hook   Intră în eshop
RipperS PREMIUM 32x0,9

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop
RipperS PREMIUM 32x1,1

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop
RipperS PREMIUM 35x1,1

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop
RipperS PREMIUM 38x1,1

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop
RipperS PREMIUM 38x1,3

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop
BIMETAL PREMIUM 34x1,1

TPI 1.1 (22,2mm) SOFT/HARD

  Intră în eshop