Pânze bandă pentru lemn 835/13x0,65/4-Hook

Pânzele bandă pentru tâmplari Carbon Flexback, din oţel carbon, sunt dinţate, ceaprăzuite şi călite la duritatea de 62 HRC. Pentru uz profesional şi în atelier de tip hobby. Sudăm pânze bandă (pânze banzic) personalizate şi suntem singurii care oferă garanţie pentru sudură.
Introduceţi lungimea indicată de producătorul fierăstrăului dumneavoastră.
2445
2446
Pânză bandă din oţel carbon. Performanţă excelentă de tăiere, împreună cu o rezistenţă la oboseală de neegalat şi dinţi mai duri şi căliţi.
Pas [TPI] 4 - Hook
  • Pasul dinţilor 6,35 mm
  • Lemn tare
  • Înălţimea tăieturii 20-80 mm
33,87 Lei/buc. cu TVA
Adauga in cos
În stoc
Carbon Flexback
Descriere
Comentarii

Despre seria Carbon Flexback

Pânze bandă pentru lemn din oţel carbon. Acest oţel oferă o performanţă excelentă de tăiere, împreună cu o rezistenţă la oboseală de neegalat şi dinţi mai duri şi căliţi. Pânzele sunt potrivite pentru tăierea lemnului moale şi tare, a plasticului şi a altor game largi de materiale.

Pânze bandă pentru lemn

Oferim trei variante de ferăstraie cu bandă pentru lemn:

Pânze bandă pentru tâmplărie Carbon Flexback

Pânze bandă pentru tâmplari Carbon Flexback, din oţel carbon, sunt dinţate, ceaprăzuite şi călite la duritatea de 62 HRC. Pentru utilizare hobby şi profesională. Pânzele bandă de tâmplărie Carbon Flexback au o utilizare universală, taie perfect lemnul moale şi tare în sensul sau invers sensului fibrelor, laminatele, placajele, materialele plastice. Tăişul călit asigură o durată de viaţă îndelungată şi, datorită sudurii perfect executate, pânza nu va oscila în tăietură, iar suprafaţa tăiată va fi dreaptă şi netedă.

Pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM

Pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM pentru debitarea buştenilor. În varianta pentru debitare lemn tare sau moale. Oferim pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM cu dinţi mari (distanţa dintre dinţi 22,2 mm) în varianta din oţel carbon cu dinţi căliţi, precum şi în varianta BIMETAL PREMIUM cu dinţi din oţel rapid HSS. Geometria dinţilor este adaptată atât debitării lemnului tare, cât şi lemnului moale. De asemenea, putem produce geometrie adaptată cerinţelor dumneavoastră.

Pânze bandă Carbide Wood

Aceste pânze bandă pentru fierăstraiele de masă fac parte dintre cele mai bune pânze pe care le puteţi procura pe piaţă. Dinţii rezistenţi cu pas variabil fac faţă nu numai esenţelor de lemn de diferite durităţi (inclusiv lemnul exotic de esenţă tare), ci şi altor materiale, cum ar fi grafit, pertinax etc. Pânzele cu dinţi din carbură sunt concepute în primul rând pentru producătorii consacraţi, care apreciază şi detaliile precis realizate.

Aveţi întrebări privind produsul?