Modificarea sortimentului

Combinarea seriilor de produse, schimbarea marcajului produsului sau o nouă pânză bandă pentru tăierea profilelor cave. Aflaţi ce noutăţi v-am pregătit.

SImonds2
SImonds2

Unirea seriilor de produse

Seriile pânzelor universale DieBand, BroadBand şi BlockBuster, acum se unesc în noua serie cu denumirea de EPIC GP. Aceste pânze de ultimă generaţie oferă un număr mare de îmbunătăţiri, datorită cărora durata de viaţă şi productivitatea pânzelor noastre vor creşte şi mai mult.

X-51 se schimbă în XP

Pânza bandă X-51 Band s-a schimbat în XP. Dinţii sunt acum realizaţi din materialul ASP, cu o structură mai fină şi cu un conţinut de wolfram şi cobalt de două ori mai mare. Datorită acestui lucru, acum oferă o rezistenţă şi o capacitate şi mai mare de debitare a oţelurilor ductile şi dure.

Noua pânză bandă SBX

Vă prezentăm cea mai recentă noutate – pânza bandă sau pânza banzic SBX pentru tăierea profilelor cave şi deschise. Dinţii întăriţi rezistă la vibraţii şi şocuri şi taie sigur un camion întreg de ţevi, tuburi sau traverse. Pentru a o încerca, contactaţi reprezentantul nostru de vânzări, cu care veţi stabili testarea.

 

Modificări ale ofertei de produse SIMONDS

Denumire veche a produselor Denumire nouă
DieBand EPIC GP
BroadBand EPIC GP
BlockBuster EPIC GP
X-51 Band XP
Noutate SBX

Este vorba de schimbări majore care vor avea un impact semnificativ asupra clarităţii sortimentului. Şi din acest motiv, abia aşteptăm aceste schimbări

V-ar mai putea interesa:

Te-a ajutat acest articol?

Evaluează și ajută-ne să ne îmbunătățim conținutul

Evaluare generală 0.0
Evaluare
article-rationg-decoration
Comentarii

Aveți o întrebare despre acest articol?