Pânze bandă pentru carne
Maximizaţi-vă productivitatea la tăierea cărnii proaspete şi congelate. Pânzele bandă Dudr Saw se remarcă prin viteză, înălţime variabilă a dinţilor şi lăţime redusă a rostului tăieturii, ceea ce reduce cantitatea de deşeuri în timpul utilizării. Dinţii sunt foarte duri, iar tăişul foarte rezistent, lucru pe care îl veţi aprecia, de exemplu, la tranşarea carcaselor sau la înjumătăţirea vitelor. Pânzele noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de carne, prin urmare pot fi utilizate atât în abatoare, cât şi în măcelării. Puteţi alege dintre mai multe lăţimi şi tipuri de danturi. Efectuăm sudarea personalizată a lungimii pânzei, în funcţie de nevoile dumneavoastră şi oferim garanţie pentru calitatea sudurii. Vizualizaţi oferta noastră de mai jos şi găsiţi-vă produsul ideal pentru dumneavoastră şi maşina dumneavoastră.
Selectare pânze bandă
Configurator
- Posibilitatea de a comanda pânze bandă personalizate
- Introducere rapidă a dimensiunilor dorite
Catalog
- Pentru cei care preferă modul clasic de filtrare
- Alegeţi din gama largă de pânze bandă
În funcţie de fierăstrăul cu bandă
- Pentru cei care caută pânze bandă, în funcţie de fierăstrăul cu bandă
- Ideal pentru inspiraţie şi începători


- Lungime
- 2400 mm
- Lăţime
- 16x0,5 mm
- Pas
- 4 - Meat
- Seria
- Meat&Fish


- Lungime
- 1650 mm
- Lăţime
- 16x0,5 mm
- Pas
- 3 - Meat
- Seria
- Meat&Fish


- Lungime
- 1650 mm
- Lăţime
- 20x0,55 mm
- Pas
- 4 - Meat
- Seria
- Meat&Fish