Alegeţi-vă pânza bandă în funcţie de ferăstrăul dvs. (maşina-unealtă). Cum?

Materialul de tăiat, dimensiunile pânzei bandă, dar şi modul de tăiere sau tipul maşinii-unelte (ferăstrăului cu pânză)… Pentru alegerea pânzei bandă potrivite există mai multe criterii, în plus, fiecare caută într-un mod puţin diferit. De aceea încercăm să vă venim în întâmpinare şi să vă facem alegerea cât mai uşoară. Pe e-shopul nostru puteţi folosi trei metode diferite de căutare – cea mai nouă constă în căutarea cu ajutorul tipului de ferăstrău. Este rapid, uşor şi în rezultatul căutării vi se vor afişa pânzele bandă destinate direct ferăstrăului dvs.

Alegeţi-vă pânza bandă în funcţie de ferăstrăul dvs
Alegeţi-vă pânza bandă în funcţie de ferăstrăul dvs

Pentru claritate – pânza bandă potrivită poate fi aleasă în următoarele moduri:

  1. Căutare după marca sau tipul maşinii-unelte (ferăstrăului cu pânză)
  2. Configurator (căutare după dimensiunile introduse)
  3. Catalog clasic

Căutare după marca sau tipul ferăstrăului cu pânză


Cum? În caseta de căutare este suficient să introduceţi marca sau denumirea ferăstrăului, eventual lungimea pânzei şi cu ajutorul sugestiilor de autocompletare selectaţi ferăstrăul dvs. În rezultate vi se va arăta setul întreg preferat, precum şi alte pânze bandă separate recomandate. Este vorba întotdeauna despre pânze bandă care s-au dovedit a fi cele mai bune şi pe care le-am selectat pentru maşina-unealtă introdusă de dvs. Încercaţi AICI.

Alegerea şi luarea deciziei vă pot fi înlesnite atât de un motor de căutare inteligent, cât şi de seturile întregi – aceste seturi de mai multe pânze bandă vă vor permite să comparaţi, să aflaţi posibilităţile (şi limitele) ferăstrăului dvs. şi, treptat, să aflaţi ce pânză bandă se potriveşte cel mai bine pentru fiecare lucrare. Datorită acestui lucru, următoarea dvs. comandă va fi în viitor şi mai uşoară. În total, oferim trei tipuri de seturi. Dacă pentru ferăstrăul cu pânză în cauză este disponibil numai un set sau toate trei, depinde de tipul ferăstrăului.

Ferăstraie cu bandă pentru lemn – 3 seturi diferite de pânze bandă

  • STARTER. Acest set este folosit în primul rând de către începători, dar şi de către utilizatorii mai experimentaţi care lucrează cu un ferăstrău nou. Setul este potrivit pentru testarea temeinică a pânzelor, de exemplu, în combinaţie cu diferite materiale. Care vi se potriveşte cel mai bine? Setul universal cu trei tipuri de pânze vă va permite să aflaţi tot ce reuşeşte să facă ferăstrăul dvs.
  • STRAIGHTER. Acest set este destinat pentru tăieturi drepte, este potrivit, de exemplu pentru tăierea grinzilor în scânduri. Aşa ca va fi apreciat atât de profesionişti, cât şi de meşterii entuziaşti pricepuţi la toate. Conţine trei pânze mai late (lăţimea mai mare asigură stabilitatea pânzei şi tăieturi drepte), cu pas mare al dinţilor, astfel încât aceştia să poată reuşi să îndepărteze aşchiile.
  • SHAPER. Este un set special destinat mai mult pentru tăierea în forme şi tăieturi curbe (tăierea razelor). Setul conţine trei pânze mai înguste care permit tăierea în material chiar şi a celor mai mici forme sau secţiuni curbe.

Ferăstraie cu pânză pentru metal – 1 set de pânze bandă

  • STARTER. Ideal pentru încercare şi comparaţie – aflaţi ce pânză se potriveşte pentru ferăstrăul dvs. şi ce pas al dinţilor este cel mai potrivit pentru un anumit profil de oţel. Setul cu trei tipuri de pânze bandă este un ajutor potrivit pentru începători, dar poate servi la fel de bine şi utilizatorilor mai experimentaţi.

🔎 Baza noastră de date include o gamă largă de ferăstraie cu pânză şi zeci de mărci diferite. Cu ajutorul acestui motor de căutare, veţi găsi cu uşurinţă cea mai potrivită pânză bandă. Vi s-a întâmplat să nu găsiţi ferăstrăul dvs. cu pânză în listă? Scrieţi-ne, îl vom adăuga bucuroşi în baza de date.

🎁 Şi după cum probabil ştiţi, cu fiecare pânză bandă comandată la noi, veţi primi şi o etichetă informativă (sau un autocolant) cu un cod QR. Acesta vă va fi un ajutor binevenit – nu va mai trebui să măsuraţi nimic, deoarece datorită etichetei QR veţi avea la îndemână întotdeauna parametrii exacţi ai pânzei dvs. (mai multe detalii AICI).

Te-a ajutat acest articol?

Evaluează și ajută-ne să ne îmbunătățim conținutul

Evaluare generală 4.2
Evaluare
article-rationg-decoration
Comentarii

Aveți o întrebare despre acest articol?