pilovy-pas-na-kov.png

Pânze bandă pentru metal 5450/41x1,3/3/4

Corpul pânzei bandă este realizat din oţel pentru arcuri, cu o duritate de 47 HRc, care rezistă la sute de mii de îndoiri. Dinţii sunt din oţel cu viteză mare de tăiere HSS, cu o duritate de 69 HRc şi o rezistenţă de neegalat la supraîncălzire. Geometrie inovatoare, tratament antideteriorare şi sudură perfect dreaptă de la cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw
Introduceţi lungimea indicată de producătorul fierăstrăului dumneavoastră.
Mai întâi introduceţi lungimea.
2444
Fierăstraiele din materialul M51 sunt concepute pentru debitarea oţelurilor aliate şi pentru scule. Rezistenţă extremă a tăişului.
Pas [TPI] 3/4
  • Pasul dinţilor 6,3 - 8,5 mm
  • Secţiuni pline (80 - 150 mm)
  • Profile (perete 20 - 30 mm)
631,34 Lei/buc. cu TVA
Adauga in cos
Destinat debitării profilelor
În stoc
XP
Descriere
Comentarii

Despre seria XP

Pânzele bandă cu dinţi din materiale ASP sunt destinate debitării oţelurilor aliate, inoxidabile şi pentru scule. Rezistenţă extremă la uzură a tăişului.

Utilizare

Vânzătorii de materiale metalurgice, debitarea în serie.

Materiale

Fier turnat, oţel pentru scule, oţel pentru matriţare, aliaje pe bază de nichel, titan, Inconel şi alte aliaje neobişnuite.

Proprietăţi şi avantaje

- Tăişul rapid M51 sudat electric pe un suport de înaltă calitate garantează o rezistenţă mai mare la uzură.

- Aliajul hibrid taie materiale exotice cu profile mari.

- Dinţii întăriţi asigură o tăietură mai dreaptă.

- Geometria agresivă a dinţilor asigură unghiuri optime pentru pentru cea mai mare performanţă de tăiere.

Pânza bandă XP cu tăiş din oţel ASP, la debitarea celor mai dure materiale şi a profilelor mari, oferă o durată de viaţă mai lungă decât pânzele bandă M51 – este opţiunea ideală pentru debitarea aliajelor exotice.

Această pânză este, de asemenea, preferată în rândul clienţilor cărora pânzele se rup adesea datorită construcţiei necorespunzătoare a fierăstrăului. Datorită rezistenţei extreme a pânzei la solicitare şi îndoire la distanţe scurte, pânza bandăXP poate tăia şi cu fierăstraiele la care tuturor concurenţilor se rup pânzele.

Pânze bandă pentru metal

Despre producătorul de pânze bandă pentru debitarea metalului, Simonds International.

Simonds pânză bandă pentru metal
Simonds pânză bandă pentru metal

Producătorul american de pânze bandă, Simonds International, pune accent pe inovaţie – prin urmare, puteţi conta pe faptul că de la noi veţi primi cele mai moderne unelte de aşchiere.

Pânzele noastre au pas variabil al dinţilor pentru eliminarea vibraţiilor, dinţi ceaprăzuiţi (tăiş ondulat) pentru o tăietură netedă şi curată, o înălţime variabilă a dinţilor pentru o mişcare cultivată şi silenţioasă în tăietură şi un unghi de degajare variabil pentru crearea unei aşchii optime.

Pânzele bandă SIMONDS sunt realizate din oţel suedez şi japonez de cea mai înaltă calitate, sunt triplu călite, au vârfurile dinţilor tratate împotriva deteriorării, iar la final sunt sunt sudate în cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw cu maşinile de sudat germane IDEAL Werk.

Simonds International este pionier în inovaţie, fiind prima companie din lume, care a produs un fierăstrău cu dinţi ceaprăzuiţi, prima companie din lume care a dezvoltat şi lansat pe piaţă pânza bandă cu vârfuri din carburi metalice (în anul 1963), iar în anul 1967 a fost prima din lume, care a dezvoltat şi brevetat pânze bandă bimetalice. În calitate de lider mondial a stabilit direcţia dezvoltării pânzelor bandă pentru metal, de aceea, în prezent, toţi producătorii de pânze bandă şi de fierăstraie cu pânză calculează lăţimea pânzelor bandă în inci (13 mm = 1 inci, 27 mm = 1 inci, 54 mm = 2 inci etc.), tot astfel şi pasul dinţilor (TPI), care este, de asemenea, indicat în inci. M42 şi M51 reprezintă marcajul materialelor conform standardului american AISI. În prezent, după exemplul producătorului SIMONDS, îl utilizează toţi producătorii de pânze bandă din lume.

Destinat debitării profilelor
XP Numărul de dinţi pe inch Preţul fără TVA per metru inclusiv sudura (cu TVA)
27 x 0,9 mm 3/4 4/6 5/8 69,72 Lei
34 x 1,1 mm 3/4 4/6 85,78 Lei
41 x 1,3 mm 1,4/2 3/4 115,84 Lei
54 x 1,6 mm 1,4/2 2/3 151,30 Lei
67 x 1,6 mm 0,75/1,25 1,4/2 2/3 226,34 Lei

Aveţi întrebări privind produsul?