pilovy-pas-na-kov.png

Pânze bandă pentru metal 7440/54x1,6/2/3

Corpul pânzei bandă este realizat din oţel pentru arcuri, cu o duritate de 47 HRc, care rezistă la sute de mii de îndoiri. Dinţii sunt din oţel cu viteză mare de tăiere HSS, cu o duritate de 69 HRc şi o rezistenţă de neegalat la supraîncălzire. Geometrie inovatoare, tratament antideteriorare şi sudură perfect dreaptă de la cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw
Introduceţi lungimea indicată de producătorul fierăstrăului dumneavoastră.
Mai întâi introduceţi lungimea.
2444
Fierăstraiele sunt special dezvoltate pentru debitarea oţelurilor aliate. Pânzele bandă SiClone prelungesc durata de viaţă şi scurtează timpul de lucru.
Pas [TPI] 2/3
  • Pasul dinţilor 8,5 - 12,7 mm
  • Secţiuni pline (150 - 250 mm)
  • Profile (perete 30 - 50 mm)
1.066,05 Lei/buc. cu TVA
Adauga in cos
Destinat debitării profilelor
În stoc
SiClone
Descriere
Comentarii

Despre seria SiClone

Pânzele SiClone sunt sunt special concepute pentru debitarea oţelurilor inoxidabile şi aliate pentru scule. Geometria unică a dinţilor cu unghi de degajare pozitiv prelungeşte durata de viaţă a pânzei bandă şi sporeşte productivitatea.

Utilizare

  • Debitarea în serie, vânzătorii de materiale metalurgice.
  • Materiale cu secţiuni pline (buşteni, prisme) şi profile cu pereţi groşi

Materiale

  • Inconel, oţel pentru scule, oţel inoxidabil, oţeluri aliate şi alte aliaje neobişnuite, precum şi oţeluri de construcţie de cl. 11 şi 12

Proprietăţi şi avantaje

  • Dezvoltat pentru maşini-unelte cu avans şi apăsare constantă – uşurinţă în utilizare.
  • Geometria unică a dinţilor prelungeşte durata de viaţă şi minimizează o posibilă călire în tăietură.
  • Tăişul din oţel rapid HSS cu 8 % cobalt, sudat pe corpul pânzei bandă, îmbunătăţeşte performanţa acesteia.
  • Dinţii întăriţi oferă o durată de viaţă mai lungă şi asigură tăieturi mai drepte.

Datorită unghiului de degajare pozitiv, această pânză este potrivită pentru debitarea materialelor dure şi ductile, iar datorită tăişului HSS M42 este potrivită pentru debitarea oţelurilor de construcţie standard. Nicio pânză concurentă nu poate rezista acestor treceri de la materiale dure la materiale moi, motiv pentru care pânza bandă SiClone este cel mai preferat ajutător de către vânzătorii de materiale metalurgice şi întreprinderi în care are loc debitarea producţiei cu bucata şi a oţelurilor de diferite calităţi.

Pânze bandă pentru metal

Despre producătorul de pânze bandă pentru debitarea metalului, Simonds International.

Simonds pânză bandă pentru metal
Simonds pânză bandă pentru metal

Producătorul american de pânze bandă, Simonds International, pune accent pe inovaţie – prin urmare, puteţi conta pe faptul că de la noi veţi primi cele mai moderne unelte de aşchiere.

Pânzele noastre au pas variabil al dinţilor pentru eliminarea vibraţiilor, dinţi ceaprăzuiţi (tăiş ondulat) pentru o tăietură netedă şi curată, o înălţime variabilă a dinţilor pentru o mişcare cultivată şi silenţioasă în tăietură şi un unghi de degajare variabil pentru crearea unei aşchii optime.

Pânzele bandă SIMONDS sunt realizate din oţel suedez şi japonez de cea mai înaltă calitate, sunt triplu călite, au vârfurile dinţilor tratate împotriva deteriorării, iar la final sunt sunt sudate în cel mai modern atelier de sudură al Dudr Saw cu maşinile de sudat germane IDEAL Werk.

Simonds International este pionier în inovaţie, fiind prima companie din lume, care a produs un fierăstrău cu dinţi ceaprăzuiţi, prima companie din lume care a dezvoltat şi lansat pe piaţă pânza bandă cu vârfuri din carburi metalice (în anul 1963), iar în anul 1967 a fost prima din lume, care a dezvoltat şi brevetat pânze bandă bimetalice. În calitate de lider mondial a stabilit direcţia dezvoltării pânzelor bandă pentru metal, de aceea, în prezent, toţi producătorii de pânze bandă şi de fierăstraie cu pânză calculează lăţimea pânzelor bandă în inci (13 mm = 1 inci, 27 mm = 1 inci, 54 mm = 2 inci etc.), tot astfel şi pasul dinţilor (TPI), care este, de asemenea, indicat în inci. M42 şi M51 reprezintă marcajul materialelor conform standardului american AISI. În prezent, după exemplul producătorului SIMONDS, îl utilizează toţi producătorii de pânze bandă din lume.

Destinat debitării profilelor
SiClone Numărul de dinţi pe inch Preţul fără TVA per metru inclusiv sudura (cu TVA)
27 x 0,9 mm 2/3 4/6 62,54 Lei
34 x 1,1 mm 2/3 3/4 4/6 79,02 Lei
41 x 1,3 mm 1,4/2 2/3 3/4 103,94 Lei
54 x 1,6 mm 1,1/1,4 1,4/2 2/3 3/4 143,29 Lei
67 x 1,6 mm 0,7/0,9 1,1/1,4 1,4/2 181,90 Lei
80 x 1,6 mm 0,7/0,9 252,09 Lei

Aveţi întrebări privind produsul?