flexback 13x0,65 tpi 3 skip.JPG

Pânze bandă pentru lemn 835/13x0,65/1,5-2

Pânzele bandă pentru tâmplari Carbon Flexback, din oţel carbon, sunt dinţate, ceaprăzuite şi călite la duritatea de 62 HRC. Pentru uz profesional şi în atelier de tip hobby. Sudăm pânze bandă (pânze banzic) personalizate şi suntem singurii care oferă garanţie pentru sudură.
Introduceţi lungimea indicată de producătorul fierăstrăului dumneavoastră.
2445
2446
Pânză bandă pentru lemn cu dinţi din carburi metalice. Rezistenţă maximă a tăişului, perfectă pentru tăierea lemnului exotic. Lăţime redusă a rostului tăieturii, numai 1,2 mm. Pasul variabil al dinţilor reduce vibraţiile. Tăietură mai curată comparativ cu dinţii clasici ceaprăzuiţi.Mai multe >><< Mai puţin
Pas [TPI] 1,5 - 2
 • Pasul dinţilor 12-16 mm
 • Lemn exotic, moale şi tare
 • Înălţimea tăieturii 0-200 mm
155,94 Lei/buc. cu TVA
Adauga in cos
Destinat debitării profilelor
În stoc
Carbide Wood
Descriere
Comentarii

Despre seria Carbide Wood

Dinţi rezistenţi din carbură sinterizată şi cu pas variabil. Preţul de procurare al pânzelor bandă din carburi metalice este relativ mare, dar lama este durabilă, iar tăieturile sunt extrem de netede şi de înaltă calitate.

Materiale

 • Lemn moale şi tare,
 • specii lemnoase exotice,
 • semifabricate din lemn (furnir, placaj etc.),
 • tăiere în sensul sau invers sensului fibrelor,
 • materiale abrazive (de ex., Pertinax, plastic ranforsat cu sticlă, grafit etc.),
 • se descurcă cu dimensiunile mici, dar şi cu cele mari.

Cui este destinată pânza bandă

 • Atelierelor de producţie consacrate şi profesionale,
 • producătorilor care lucrează cu specii lemnoase exotice şi rare,
 • atelierelor cu fierăstraie bine reglate.

Proprietăţi şi avantaje

 • Rezistenţă. Vârfurile dinţilor din carbură sinterizată asigură o rezistenţă şi o durabilitate semnificativ mai mare a lamei comparativ cu pânzele bandă cu dinţi căliţi.
 • Tăietură netedă. Dinţi precis ascuţiţi (nu sunt ceaprăzuiţi), fiecare dinte taie întreaga lăţime. În consecinţă, tăietura rezultată este mai netedă în comparaţie cu cea realizată cu pânzele cu dinţi ceaprăzuiţi.
 • Pas variabil al dinţilor. Pasul dinţilor este cuprins între 12 şi 16 mm, avantajul acestei variabilităţi este reducerea vibraţiilor în timpul tăierii.
 • Economie de material. Lăţimea tăieturii rezultate este redusă, de 1,2 mm. Astfel, în timpul tăierii se produc mai puţine deşeuri şi se economiseşte material.
 • Potrivită şi pentru fierăstraie medii. Datorită grosimii reduse de 0,6 mm, pânzele pot fi utilizate şi pe fierăstraiele ale căror roţi au un diametru mai mic (de cel puţin 300 mm). Pânza nu se va rupe.

Pânze bandă pentru lemn

Oferim trei variante de ferăstraie cu bandă pentru lemn:

Pânze bandă pentru tâmplărie Carbon Flexback

Pânze bandă pentru tâmplari Carbon Flexback, din oţel carbon, sunt dinţate, ceaprăzuite şi călite la duritatea de 62 HRC. Pentru utilizare hobby şi profesională. Pânzele bandă de tâmplărie Carbon Flexback au o utilizare universală, taie perfect lemnul moale şi tare în sensul sau invers sensului fibrelor, laminatele, placajele, materialele plastice. Tăişul călit asigură o durată de viaţă îndelungată şi, datorită sudurii perfect executate, pânza nu va oscila în tăietură, iar suprafaţa tăiată va fi dreaptă şi netedă.

Pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM

Pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM pentru debitarea buştenilor. În varianta pentru debitare lemn tare sau moale. Oferim pânze bandă pentru buşteni RipperS PREMIUM cu dinţi mari (distanţa dintre dinţi 22,2 mm) în varianta din oţel carbon cu dinţi căliţi, precum şi în varianta BIMETAL PREMIUM cu dinţi din oţel rapid HSS. Geometria dinţilor este adaptată atât debitării lemnului tare, cât şi lemnului moale. De asemenea, putem produce geometrie adaptată cerinţelor dumneavoastră.

Pânze bandă Carbide Wood

Aceste pânze bandă pentru fierăstraiele de masă fac parte dintre cele mai bune pânze pe care le puteţi procura pe piaţă. Dinţii rezistenţi cu pas variabil fac faţă nu numai esenţelor de lemn de diferite durităţi (inclusiv lemnul exotic de esenţă tare), ci şi altor materiale, cum ar fi grafit, pertinax etc. Pânzele cu dinţi din carbură sunt concepute în primul rând pentru producătorii consacraţi, care apreciază şi detaliile precis realizate.

Destinat debitării profilelor
Carbide Wood Numărul de dinţi pe inch Preţul fără TVA per metru inclusiv sudura (cu TVA)
13 x 0,65 mm 1,5 - 2 186,76 Lei
20 x 0,6 mm 1,5 - 2 186,76 Lei
25 x 0,6 mm 1,5 - 2 196,23 Lei

Aveţi întrebări privind produsul?